1

Едномесечен курс от 12 посещения.
Цена: 600 лв.

Тази категория жени са в трудоспособна възраст, но при 90% от тях вече има установени костноставни проблеми, хормонален дисбаланс, нарушена обмяна и др.

Чрез апарат L250 от Hypoxi ние даваме възможност на жените да провеждат тренировки за подпомагане на общата обмяна и освобождаване на упоритите мастни депа, за стимулиране на кръвообращението в зоните, с изразен дрениращ ефект на лимфната и венозната системи.

Тренировката се провежда при ергономична позиция на тялото и облекчено изходно положение за долни крайници.

2

Бърза програма – две седмици -12 тренировки + 4 поддържащи тренировки
Цена – 1 100 лв.

Две седмици ежедневни тренировки без неделя,поддържащите - по две тренировки седмично, с цел затвърждаване на резултатите.

3

Експресна програма – пет дни -10 тренировки + 4 поддържащи тренировки
Цена – 1 000 лв.

Пет дни двуразови тренировки с 6-7 часова почивка между тях, поддържащите - по две тренировки седмично, с цел затвърждаване на резултатите.

4

Почувствайте се и изглеждайте приказно в бялата си булченска рокля!

В този ден всичко трябва да е перфектно и най-вече вие самата. ХИПОКСИ с радост представя специалната си промоция за булки:

5

Посветете свободните си следобеди на здравословна ХИПОКСИ тренировка. Специалната ни покана е за дните вторник, четвъртък в часовете от 11.30 до 16.00 и събота от 15.00 до 19.00. Всички записали се в тези дни и часове могат да закупят пълен курс комбинирана терапия на цена от 690 лева. Промоцията важи до запълването на графика на студиото.

6

Програмата е резултат от усилията на всички терапевти, които имат дългогодишен опит с метода ХИПОКСИ и е съобразена със специфичните нужди на жените в този период от живота им.

Времетраене: 12 посещения за един месец.

Продължителност на една процедура 30-40 минути, на цена от 600 лв.

 

Следете нашия сайт, за да научите и за промоциите в останалите HYPOXI студия!